perjantaina, elokuuta 31, 2007

Punnitusta

Nyt on meneillään -10% lankavarosta pois. En siihen ehtinyt ilmoittautua, mutta pidän sitten varjo laihdutuksen ja punnitsin lankani.

Eihän sitä lankaa ole kuin sellaiset 4000 g :D. Vähennettävää siis 10% prosentin mukaan 400 g.
Vuoden lopulla lankaa pitäisi olla siis korkeintaan 3600 g.

keskiviikkona, elokuuta 29, 2007

Vierailulla

Tänään kävin kahvittelemassa Zeskan luona. Meitä oli siellä useampi ja halukkaat pääsivät kokeilemaan rukkia. Hämmästelimme lankavarastoja ja selasimme kattavaa valikoimaa neulontakirjoja.

Ollessamme toisessa huoneessa talon kissa ihastui keittiön puolella nojatuoliin jääneestä neuleesta. Käppäili neuleen päälle ja alkoi sitä "leipomaan" aivan ihastuttava kisuli!

P.S alimmassa kuvassa on ihastuttavaa liukuvärjättyä virolaista lankaa. Hmm tarvii varmaan lähteä tallinnaan shoppaileen ;-).

perjantaina, elokuuta 24, 2007

Lankakirppis

Mäkin kun kerta kaikki muutkin :-D

Elis kuten monesta blogista on voinut lukaista Asadon Aarteista eli riihimäen kirpputorista.
Sieltä löytyy aimo kokoelma lankoja. Paikalle on kuulemma matkustettu ympäri suomea tekemään löytöjä. Itse kuulin tästä paikasta ensimmäistä kertaa jokus kuukausi sitten. Ei kyllä paikalle mennessä olisi uskonut sieltä ihmisten hamstranneen kassikaupalla lankaa. Sen verran paljon sitä oli siroteltuna pitkin myyntipöytiä.

Ensin hain vaatimattomasti eilen tuon vaalean Novitan Blues langan. Sitä on 20 kerää, joista osa jäi riksuun ahkeralle kutojalle. Tänään sain kummitädin houkuteltua lähtemään sinne ja mukaan lähti 15 kerää tummanruskeaa Alabama lankaa. Langat maksoivat huiman euron kerä :D

Kuvassa oleva harmaa karstavilla on samasta paikasta ja sen minulle toi ystävällisesti hän :-)

torstaina, elokuuta 09, 2007

Massaa ja hilettä

Pitkästä aikaa kaivoin askartelumassat esiin ja kokeilin juttu juttusia. Ostin Ihan Kiva kaupasta uusia ihkuja metallijauheita. Noilla jauheilla saa mielenkiintoisia juttusia aikaseksi, kun siveltää jauhetta haluttuihin kohtiin kuviointia.

Tässä kuvissa spacereitä ja kukkahelmiä joista ajattelin tehdä itselleni korusetin kunhan ehdin.

Viikon päästä tarvii sitten alkaa testaamaan massoilla muita mielenkiintoisia projekteja joihin sain innoituksen kahdesta hankkimastani massakirjasta ;-) . Tää oli siis pikku teaser enkä kerro mitä sieltä on tulossa tässä enempää....