torstaina, maaliskuuta 30, 2006

Kiinni jäit!

Koska tätä tekstiä luet. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun täytyy kommentoida tähän blogiin. Kommentoi mitä mieleen tulee, mutta tee se. Liitä tämä teksti omaan blogiin ja nappaa kaikki blogiasi lukevat :-)

Täällä jäin itse kiinni.Omistan kaikki oikeudet kuviin. Kopiointi kielletty.

Aurasi pääväri:

Keltainen

Keltainen on koko aurakentän iloisin persoona, Hän on energinen, valoisa ja leikkisä persoona, jonka valoisuus, lämpö ja optimismi hurmaavat toisetkin ihmiset. Keltaisen ihmisen elämän täyttymys on tuottaa iloa toisille, nauttia elämästä ja auttaa koko planeettaa voimaan paremmin.

Keltainen voi olla hyvinkin ujo ja herkkä, mutta myös juhlien keskipiste. Hänellä on loistava huumorintaju, ja hän iloitsee saadessaan toisetkin nauramaan. Keltainen uskoo, että elämä on olemassa siksi, että siitä nautittaisiin. Hän rakastaa vapautta ja tarttuu hetkeen. Hymy huulillaan hän muistuttaa toisille, ettei elämää sen enempää kuin itseäänkään pidä ottaa liian vakavasti.

Työ ei keltaiselle ihmiselle ole muuta kuin ikävä velvollisuus, josta hän mieluusti kokonaan luopuisi - ellei ole sattunut saamaan itselleen työtä, joka on hauskaa ja kevyttä, ja jossa hän pääsee vapaasti totoeuttamaan itseään.

Luonto ja eläimet ovat keltaiselle hyvin tärkeitä, ja jos hän johonkin suhtautuu vakavasti, se on luonnon suojelu. Eläimet, erityisesti koirat tuntevat luontaista vetoa keltaista ihmistä kohtaan.

Aurassasi voimakkaita:

sammaleen vihrea, sininen ja harmaa.

Testi täällä

Takakappale valmis :-)Voi tätä onnistumisen iloa ;). Eli siis jo ikuisuusprojektiksi melkein kuvittelemani diagonaalisen mallin mukaan tehty villatakki edistyy.

Olen takakappaletta kavennusten jälkeen purkanut ainakin 10 kertaa, kun ei tuntunut kuvio menevän oikein. Nyt sitten eilen vihdoinki pääsin päättelemään sen.

Etukappaleet taitavat valmistua nopeammin, kun puikoilla on vähemmän silmukoita kerrallaan...

perjantaina, maaliskuuta 17, 2006

Saippuaostoksilla

Kampin uudessa ostoskeskuksessa on sykähdyttävän paljon mielenkiintoisia uusia erikoisliikkeitä. Löytyy kauppa, jonka tuotteet ovat valmistettu afrikassa, indonesiassa, intiassa. Sieltä löytyy dreamcathcherista, puisiin lamppuihin kuin kauniisiin vaatteisiin. Intialainen koruliike ja kiinalainen shoppi.

Ihanin tämän illan löytö oli Latvialainen saippuakauppa Ziepes, josta ostin kirsikan tuoksuisen saippuapalan. Käsityönä tehty ja sen sisään on laitettu aitoa pesusientä. Eli tätä saa käyttää vain 2 kertaa viikossa, koska kuorii samalla ihoa. Mukaan tulee pellavasuikale jossa saippua suositellaan säilytettäväksi, ettei pehmene liikaa.

lauantaina, maaliskuuta 11, 2006

Heräteostoja

Kuten arvata saattaa, ei tällaista käsitöihin hurahtanutta voisi päästää lankakauppaan. Kävin eilen Itäkeskuksen hansasillan lankakaupassa ihan vain tarkoituksena hakea helmikirjailuun neuloja ne on aina "hyvässä jemmassa").

Heti ovesta sisään mennessä oli sellainen houkutteleva poistolaari. Sieltä sitten osui käsiin aivan herkullista Italialaista Hoplálankaa pari kerää. Ihanan pehmoista, kullankimaltelevaa kaksi 50 gramman kerää. Vielä en tiedä mitä näistä tehdään, mut ne oli vaan pakko saada ;)


HelmikokeilujaKäsityöhullut eivät tunne kelloa ;-)

Yöllähän sitä saa parhaimmat ideat. Elikäs aloin tuossa pujotteleen makeanvedenhelmiä kaulakorua varten.

En ole ihan tyytyväinen joten taidan purkaa tuon valkoisten helmien yläosan...