maanantaina, marraskuuta 28, 2005

Viikonloppu ohi


Hienoa joudun tässä aloittamaan tämän päivän sepustukset uudestaan, kun jostain syystä onnistuin hävittämään sepustukset :(.

Eli siis viikonloppu meni taas turhan nopeasti. Kivaa että sentäs saatiin lunta tänne etelään. Ei sitä kuitenkaan ole malttanut taasen mihinkään täältä kotoa lähtä. Arvatkaas olenko istunut tuossa pöydän äärellä tekemässä helmitöitä ;).

Sen taidon kun vielä oppisi, jotta osaisi mitoittaa helmitarviketilaukset niin, että tarvikkeet riittäisi kaikkiin sen hetkisiin projekteihin. Ongelma on siinä, että juttuja tekemään alkaessa päästä alkaa pursuamaan kaikkea uutta ja se on loputon oravanpyörä. Näin ollen on jälleen kolme juttua kesken, kun jump ringit ja särmikkäät loppuivat kesken :D.

Tässä viikonlopun valmiita ja keskeneräisiä tuotoksia:


sunnuntaina, marraskuuta 20, 2005

Rannekoru ;-)Tässä tämän sunnuntain aherrusta.

Vaihdokkaat

Olisi muutamia lasihelmiä joita voisin mielellään vaihtaa johonkin muihin.

Nämä ovat muranon lasihelmiä 6 kpl.


ja nämä ovat intialaisia wedding cake lasihelmiä


Amerikan lähetys saapui!

Ihanaa tilaamani rannekorut sitten vihdoin saapuivat. Ostin kaksi kipaletta rannekoruja joissa oli uskomaton määrä muranolaisia lasihelmiä sekä antiikkihopeisia metallihelmiä ja ette usko kuinka painava tuo hökötys oli! Noh kuten arvasin se oli aivan liian pitkä luiseen ranteeseeni ja muutenkin aivan liian massiivisen oloinen.


Ei mennyt kauaakaan kun sitten purin toisen niistä ja valmistin yksittäisistä helmistä yksinkertaisia korvakoruja.

Messuilla käyty täydentämässä helmivarastoja

Niin sitä sitten yllättäen vierähti kokonainen eilinen päivä kädentaitomessuilla. Pirkkahallin parkkialueella oli jo heti aamusta ainakin 20 kipaletta linja-autoja. Joillakin kojuilla joutu melkein käyttämään kyynerpäätaktiikkaa, jos halusi itsekin jotain nähdä ;)

Heh kuten arvata saattoi erään helmitarvikeliikkeen lumossa vierähti kaksi tuntia ihan uskomattoman nopeasti. Siellä oli myös liikaa houkutuksia!!! Ei oikein osanut ajatella
järkevästi mitä olisi oikeasti tarvinut. Sitä vaan hamstrasi kaikkea ihanaa. Eikä niitä sittenkään ole vielä tarpeeksi grrrr.....

Tässä kuva ostoksista :D

tiistaina, marraskuuta 15, 2005

Sormusmania
Sain työkaverilta lainaan uusimman käsityökerhon lehden ja siinä oli kauniita sormuksia. Tietenki niitä tarvi myös itse
kokeilla. Tästä voitte nähdä tuloksen:

Tässä toisenlainen versio ja väritykseltään "Goottimainen"